Egy élő rocker közösség

Rock Lyuk Szigetszentmiklós

Kell némi akusztikus hangzás

2013. szeptember 10. - RockLyukSzigetszentmiklós

Olyan klubot akarunk csinálni, ami nem arról szól, hogy bejössz és szétmegy a fejed, meg az arcod a hangbaszástól. 

Tudod rengeteg klubban jártunk már, hiszen mi is aktívan koncertező, zenészek vagyunk, már néhány száz bulival a hátunk mögött. Nem vagyunk egy Aerosmith, de még csak egy Zorall se, félre ne értsd. Viszont az pontosan tudjuk, hogy mik a rock klubbok rákfenéi. 

Az egyiknek az a nyűgje, hogy halknak kell lenni, mert ugyan jó helyen nyitott klubot, forgalmas, meg minden, de ennek a hátulütője az, hogy lakók vannak. A lakókat meg zavarja már este 9-kor is, hogy zakatol a rock, hát még hajnalban, amikor beindulna a parti istenigazából.

A másik meg annyira kint van, hogy oda se jár senki.

Mi pont Szigethalom-Szigetszentmiklós határában vagyunk. Jó, mert közel a HÉV, a BadiHami, aránylag forgalmas, de mégis az ipartelep széle. Szólhat a rock n roll!

Viszont nem akarjuk azt se, hogy amikor bejössz leszakad a fejed, szóval a lakó-hiány ellenére igenis aránylag csendes, de lendületes klub leszünk.

A változatosságra pedig fasza példa, hogy szeptember 14-én akusztikus bulit tartunk... Csak hogy élvezd!

Infók ezen a linken!

A bejegyzés trackback címe:

https://rocklyuk.blog.hu/api/trackback/id/tr486640899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása