Egy élő rocker közösség

Rock Lyuk Szigetszentmiklós

Jössz csocsózni?

egy játék, ami a legkeményebbeket is leköti...

2013. szeptember 27. - RockLyukSzigetszentmiklós

Csocsózni egyesek szerint élet-halál harc. Volt alkalmunk már párszor látni, ahogy nagy melákok, kigyúrt karokkal szinte sírtak, mint a szomszéd Jóska bácsi unokája a csoki után, amikor elbuktak egy partit.

Nagy meccsek és nagy örömök szoktak a felszínre törni a csocsóasztalnál, főleg, amikor valakit 10-0-ra picsáznak és akkor jön a kocsmai alapfeladat: mássz szépen át az asztal alatt! Pontosabban kússz! Bár pár sör után tök mindegy, hogy kúszol vagy mászol, a lényeg ugyanaz marad.

A lényeg pedig nem más, mint a játék öröme. Azok, akik jobban szeretnek a foci-féleségeknek hódolni részegen, kocsmában, izzadás és lerugások nélkül, azok inkább a csocsót választják.

A Rock Lyukban is így működik ez!

Bedobsz egy 50-est és kapsz érte 10 lasztit (ha beragad kevesebbet, de ez mindig benne van a pakliban). 5 forint/labda áron alázhatsz, alázódhatsz vagy fej-fej mellett küzdve nyomhatod visszavágók sorozatait.

Király kis dolgok ezek, nem?

Most némi örömért cserébe még bajnokká is válhatsz, mert meghirdetjük a Rock Lyuk csocsó kupát, ahol csapatonként komoly 500 forintos nevezési díj fejében játszhatsz. Természetesen mi adjuk az 50-est a játékhoz és az összejött pénzekből finanszírozzuk a kupát, okleveleket és a nyereményeket is...

Ha csak szurkolnál, hát gyere le, a belépés díjmentes!

Infók itt!

A bejegyzés trackback címe:

https://rocklyuk.blog.hu/api/trackback/id/tr456641227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása